دانلود پاورپوینت معرفی روستای کندوله از توابع شهرستان صحنه
وجه تسمیه روستای کندوله:
گفته می شود این محل در اصل مکان قلعه رکن الدوله بوده است که بعدها به صورت (کندوله)در امده است این نام در تلفظ مردم محلی (کنوله)نامیده میشود بنا به روایتی دیگری (کند)در ترکی به معن ده است چون این ده نیز مرکز حکومت (الدوله )بوده است پس از اختیار به (کندوله)تغییر یافته است بناهای اما زاده پیرافته،قلعه مردان و اثار باقی مانده ی دیگری نشانگر قدمت و سابقه تاریخی این روستا است مردم روستای کندوله به زبان کوردی سخن میگویند آنها مسلمان و پیرو مذهب شیعه ی جعفری هستند.
پیشینه و زمینه روستای کندوله
1-1 بررسی اجمالی موقعیت سیاسی و جغرافیایی روستا و پیشینه تاریخی آن
روستای کندوله یکی از روستاهای دامنه ای دهستان کندوله از توابع بخش دینور شهرستان صحنه می باشد. این آبادی به لحاظ استقرار مکانی در 62 کیلومتری شمال غرب شهر صحنه (مرکز شهرستان) و 37 کیلومتری شهر میان راهان (مرکز پخش) واقع شده و خود مرکز دهستان کندوله می باشد. پوشش راه ارتباطی روستا تا مرکز شهرستان آسفالت می باشد. اهالی روستا همگی مسلمان و اهل تشیع هستند. همچنین تمامی اهالی به زبان کردی و به گویش اورامی تکلم می نمایند.
از نظر موقعیت جغرافیایی این روستا در طول 13 و 47 شرقی و عرض 39 و 34 شمالی واقع گردیده است. روستای مورد مطالعه از نوع روستاهای کوهپایه ای است که در ارتفاع 1659 متری از سطح دریا واقع شده و از نظر بافت فیزیکی دارای بافت متراکم و فشرده است. مهمترین عامل در شکل گیری این روستا را می توان دسترسی به منابع آب ، خاک و اراضی کشاورزی، مراتع سرسبز و … ذکر کرد.
از نظر موقعیت نسبی، این روستا از سمت شمال به روستای پریان، از شمال شرق به روستای شریف آباد، از سمت جنوب شرق به روستای اسلام آباد بزه رود از جنوب غرب به روستای تازه آباد و از جانب غرب به روستاهای شهرستان کرمانشاه محدود می شود. در مورد وجه تسمیه روستا، بنا به اظهار نظر ریش سفیدان و اهالی روستا کندول از دو واژه کند که واژه ای ترکی به معنای روستا می باشد و دول که واژه ای کردی و به معنای دره است تشکیل شده و معنای واقعی آن روستای دره ای است از نظر قدمت و تاریخچه روستا هیچ گونه منابع مکتوبی یافت نگردیده است و تنها بر اظهار معتمدان و اهالی روستا روستای کندوله دارای قدمتی در حد 1000 سال می باشد.
_ موقعیت جغرافیایی روستا
_ نقشه کاربری اراضی
_ معرفی ورودی روستا
_ معرفی نمای از روستا
_ معرفی کاربری اراضی
_ معرفی دهیاری روستا
_ پست بانک روستا
_ معرفی خانه بهداشت
_ دبیرستان
_ دبستان ابتدایی
_ راهنمایی
_ حمام قدیمی روستا
_ طرح تفریحی و گردشگری
_ قبرستان روستا
_ نقشه سلسله مراتب راهها_ درجه بندی راهها
_ نقشه کیفیت ابنیه
_ بررسی های اقتصادی
_ معرفی بافت نوساز
_ بافت مخروبه
_بررسی نقشه طبقات روستا
_ جدول مصالح مورد نیاز در روستا
_ امکانات توسعه
_ محدودیت توسعه روستا
_ بررسی راه دسترسی روستا
_ معرفی مسائل و مشکلات روستا از نظر ساکنان آن
_ بررسی دقیق محدوده حوزه نفوذ مستقیم روستا
_ بررسی های وضع اجتماعی روستا
_ وضعیت مهاجرت روستا
_ یررسی اشتغال روستا
_ نقشه دفع زباله و فاضلاب
_ نقشه مورفولوژی(هسته اصلی)
_ نقشه استخوان بندی
_ نقشه دانه بندی
_ نقشه مکان قرارگاه رفتاری
_ بررسی تطبیقی الگو سکونت
_ معرفی پلان روستایی موجود
_ نقشه الگویی شکل پذیری خطی
_ کروکی از روستا
این فایل دارای 78 اسلاید به صورت پاورپوینت میباشد.
دانلود مستقیم از سایت معماری بنا:
واقعا عالی بود ممنونم
مرسی از شما